EXO MOB VASLUI

mobila vasluiSaltele RELAXA cu arcuri sau numai cu burete Mobila pentru BIROU: Birouri, mese consiliu, extensii birou, scaune de birou, dulapuri si etajere, corpuri mobile – casetiere, canapele si fotolii.   

    Companie 100% romaneasca EXPOMOB are ca obiect de activitate comercializarea in magazine de specialitate a mobilierului si a altor produse pentru amenajari interioare.

    EXPOMOB este marca inregistrata, parte a unui grup de firme cu diverse domenii de activitate: productie mobilier si tapiterie, audit financiar contabil, consultant in domeniul economic, studii si foraje geotehnice, brokeraj cu experienta si vechime de peste 23 de ani atat pe piata romaneasca cat si externa.

    Grupul nostru de firme are aproximativ 300 de angajati.

    Reteaua de magazine EXPOMOB comercializeaza in special produsele fabricii de mobila MOBILA S.A. precum si a altor producatori si furnizori consacrati.

    EXPOMOB si-a extins activitatea de la un magazin in anul 2009 la 16 magazine si depozite in 2014 si este in continua dezvoltare.

    Reteaua noastra de magazine este prezenta in 10 orase din 9 judete.

    Expomob comercializeaza o gama larga de mobilier si decoratiuni, acestea cuprinzand : sufragerii, dormitoare, biblioteci, camera pentru copii si tineret, bucatarii, grupe de colt, mic mobilier (comode, mese, masute, noptiere, taburete, cuiere), mobilier tapitat: canapele, fotolii si scaune, mese din sticla, precum si saltele, pilote, perne.

    La solicitarea clientilor putem executa si mobilier personalizat la comanda.

    Scopul nostru este de a satisface toate cerintele clientilor oferind produse de mobilier, la un raport calitate - pret continuu imbunatatit.

Servicii

       Pentru mai multe detalii selectati categoria de interes de mai jos

  • Biblioteci
  • Dormitoare
  • Camere de tineret
  • Bucatarii
  • Mic mobilier
  • Holuri
  • Coltare
  • Canapele
  • Saltele si somiere
  • Scaune


        Oferim:

    Consultanta gratuita

In magazinele EXPOMOB beneficiezi de consultanta gratuita pentru alegerea mobilierului(dintr-o gama variata de culori), variante de finantare si plata si suport pentru orice situatie aparuta dupa achizitionarea produselor.

    Transport gratuit

Asiguram clientilor transportul gratuit al mobilierului, in conditiile prezentate in magazine.
Transportul se face cu autoutilitarele din parcul auto propriu in conditii de siguranta fara ca produsele sa fie deteriorate.

    Montaj gratuit

Montajul mobilierului este gratuit in conditiile prezentate in magazine!
Produsele vor fi montate de specialistii EXPOMOB asa cum le-ati vazut in magazin fara teama ca se vor deteriora în timpul montajului.

Galerie Foto