Maltex SRL

mobila slobozia

Din anul 1991,SC Maltex SRL - societate cu capital privat, si-a extins si imbunatatit in mod permanent activitatea ajungand la o cifra de afacere considerabila comercializand mobila produsa de fabrica noastra avand preturi excelente atat pentru mobilierul din import: Polonia, Ucraina, Republiuca Moldova, Turcia.

Fabrica noastra produce mobilier avand o gama larga de produse de tapiterie si orice tip de mobila.SC Maltex SRL comercializeaza dormitoare, saltele relaxa-ortopedice(toate dimensiunile), biblioteci, bucatarii, livinguri, cuiere, dulapuri, mesute, scaune de toate tipurile etc, cat si mobililer tapitat, coltare, holuri, canapele, fotolii, usi(interior-exterior), precum si alte articole la comanda.

 

Dormitorul este acea incapere care ne asigura linistea si odihna pe timp de noapte. Iata de ce alegerea mobilierului pentru dormitor este una din importante alegeri care trebuie de facut atunci cind mobilezi o casa.

Care sunt criteriile dupa care sa ne orientam atunci cind procuram un pat matrimonial in dormitor?

Mai jos gasesti citeva criterii care te vor ajuta in alegerea corecta a patului pentru un cuplu.

Tabliera patului:

Tabliera este unul dintre important elemente a patului, ea nu are doar functie decorativa, dar este si un element de securitate. Inaltimea tablierei se determina in functie de destinatia ei. Daca iubesti sa citesti seara in pat, sau sa priveste la TV, desigur ca trebuie sa fie potrivit de inalta.

Lungimea, latimea, inaltimea patului.

Patul trebuie sa fie cu 30 – 40 cm mai lung decit inaltimea celui care va dormi pe el. De regula lungimea patului este de 2 m. Aceasta lungime este suficienta ca un on inalt sa se simta destul de confortabil in timpul noptii.

Latimea patului pentru doua persoane nu e de dorit sa fie mai mica de 1600 cm. Pentru un confort sporit si o suprafata mai mare pentru somn si odihna se poate de optat si la latimea de 1800 sau 2000 cm.

Acestea sunt importante criterii pentru cei care doresc sa procure un dormitor matrimonial. Daca nu esti sigur in propriile abilitati in ceea ce priveste alegerea patului pentru dormitor, contacteaza consultantii nostril, ei te vor ajuta sa faci alegerea potrivita.

 

Galerie Foto