Laguna Serv

Mobila Laguna

Înființată în anul 1994, Laguna Serv este astăzi unul dintre mari producători de mobilier din Maramureșul istoric. Am ajuns aici ghidați de echilibrul dintre calitatea și prețurile avantajoase ale pieselor de mobilier tapițate și din PAL pentru care atelierul nostru garantează rezistența și funcționalitatea. Indiferent de spațiul de care dispuneți, vă putem ajuta în a-l mobila cât mai practic și convenabil.

Vă așteptăm cu drag în magazinele noastre din întreaga țară să discutăm despre bune și practice soluții pentru mobilarea locuinței dumneavoastră.

Garanția mobilierului și a serviciilor Laguna

Garanția calității. Atelierele noastre folosesc fine tapițerii și pal de o bună calitate pentru a realiza piese de mobilier moderne și practice, funcționale și foarte accesibile. Toate piesele de mobilier au o garanție de 1 an.

Garanția transportului și montării. Mobila aleasă va ajunge în posesia dumneavoastră în termen de 10 sau 20 de zile în funcție de disponibilitatea produsului pe stoc. Serviciile de transport și montaj sunt asigurate de angajații noștri și sunt incluse în preț (bucătăria Italia face excepție de la această regulă). Manipularea este contra cost. Pentru mai multe detalii legate de transportul, montajul și manipularea mobilierului achiziționat vă rugăm să vă adresați consultanților noștri din orice magazin.

Dimensiunile pieselor de mobilier sunt exprimate în milimetri și pot oscila între ± 50 mm.

Piesele de mobilier realizate pe dimensiuni și culori personalizate nu pot fi returnate.

Certificările Laguna Serv în domeniul calității mediului, sănătății și securității ocupaționale

Fabrica noastra de mobila este renumită pentru fabricarea pieselor de mobilier de calitate superioară având implementat și menținut sistemul de management al calității ISO 9001. Acestuia i se alătură implementarea și menținerea sistemelor de management al sănătății și securității ocupaționale OHSAS 18001 precum și cel al managementului de mediu ISO 14001.

Galerie Foto