Doina N Mobila

mobila ploiestiInfiintata in anul 1992, Doina N S.R.L este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Cu un efectiv de 55 angajati, Doina N S.R.L. produce o gama larga de mobila tapitata: canapeleholurifotolii. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania.

Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei.

Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa.

Modelele cu un design placut, sunt practice, adaptabile oricarui tip de interior – living, biblioteca camera de zi, holuri, camere de hotel. Materialele utilizate sunt de o buna calitate; structura de rezistenta este alcatuita din cherestea de fag uscata si imbinata prin asamblari specifice.

Tamplaria din lemn stratificat a aparut recent si pe piata romaneasca, ocupand un procent relativ mic din piata ferestrelor cu geam termopan.

Tamplaria din lemn stratificat este prevazuta cu sisteme de feronerie reglabile, realizand o distributie buna a fortei de etansare.
Avantajele tamplariei de lemn stratificat sunt: asigurarea unei bune izolatii termice si fonice. Calitatea tamplariei de lemn stratificat este data de absenta nodurilor, de straturile la vedere continue, neimbinate.

Localizare Doina N Mobila
Galerie Foto