Mobila Caras Severin

Societatea noastra, Mobila Caras este una din producatorii de mobilier din lemn masiv in judetul Caras Severin ce va ofera solutii de amenajare in functie de spatiul pe care doriti sa il mobilati. Acesta va fi realizat  la comanda din PAL melaminat, PAL cu postforming sau MDF frezat si infoliat la standarde profesionale. Cu ajutorul nostru va puteti proiecta si realiza mobila preferata, indiferent daca este vorba de mobila bucatarie, mobila dormitor, mobila living sau mobila copii si tineret. De asemenea, realizam mobilier pentru birouri si spatiile comerciale.

Executam mobila la comanda in Resita, Drobeta-Turnu Severin, Anina, Baile Herculane, Bocsa, Caransebes, Oravita si zonele limitrofe - atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice (mobila pentru farmacii, mobila pentru magazine, mobila pentru cabinete medicale, sedii de firme, banci).

Suntem specializati in proiectarea si executarea mobilierului la comanda, adaptat si exigentelor cerinte. Misiunea noastra este de a transforma in realitate dorintele clientilor nostri, legate de caminul pe care l-au visat intotdeauna.

Un client multumit reprezinta o buna forma de promovare. Aceasta este probabil explicatia pentru faptul ca majoritatea clientilor noi ne contacteaza datorita recomandarilor venite din partea clientilor vechi. Este un lucru de care suntem mandri, dar care in acelasi timp ne impune standarde din ce in ce mai ridicate.

Echipa noastra atent instruita se deplaseaza la domiciliul clientului pentru masuratori fara a percepe taxa. Transportul este gratuit in anumite zone si un cost minim in afara localitatii. Va asteptam!

Paleta bogata a design-ul cu scari de interior, este prezentata online, pentru a fi la dispozitia potentialilor clienti, cu modele scari interioare, scari stejar, modele scari din lemn, placare scari lemn, balustrade stejar, placare scari beton, balustrada lemn, etc. Modelele scari interioare asigura clientii de servicii de calitate,  conferind publicului iubitor al domeniului de design, suport prin tehnici remarcante. Crearea modelelor scari interioare este o ramura creativa, prin care solutia aleasa trimite mesaje non-verbale despre proprietarii locuintelor.

PRODUSELE NOASTRE

 • Mobilier de gradina
 • Mobilier de interior
 • Scari interioare la comanda
 • Tamplarie termopan si usi de exterior
 • Usi de interior
 • Diverse
 • Panouri
 • Cherestea
 • Lambriuri
Galerie Foto
  Nici o galerie foto disponibila.