Domus Mobila

mobila harghitaDOMUS mobila este partenerul ideal pentru dumneavoastra in gasirea de solutii personalizate pentru mobila la comanda destinata atat uzului casnic cat si celui comercial.
Scopul nostru este sa cream mobila personalizata adaptata spatiului, bugetului si dorintelor fiecarui client. 
Servicile de design , proiectare , transport si montaj sunt gratuite, DOMUS mobila punand la dispozitia clientului experienta si talentul echipei sale fie ca va doriti o mobila la comanda simpla si utilitara, una moderna cu linii indraznete, sau una exclusivista si plina de stil.
Primul principiu de la care nu ne abatem este calitatea produsului finit: de aceea puteti fi siguri ca toate materialele utilizate, furniturile si feroneria (balamale, glisiere, manere, demontabili, accesorii) sunt de o buna calitate asigurand functionarea in conditii optime a produselor pe o perioada indelungata de timp.

DOMUS mobila - o fabrica etalon in productia de mobilier unicat si serii mici.

Pentru toti clientii nostri asiguram gratuitDESIGN , PROIECTARE , TRANSPORT si MONTAJ

Daca va place sa mesteriti , va producem doar partile componente ale mobilei , prelucrate , gata pentru montaj . impachetate cu feroneria aferenta.

Pentru micii producatori asiguram servicii de proiectare , debitare , cantuire , gaurire .
Programul de proiectare trimite colile de taiere la CIRCULAR , apoi la CNC - masina cu comanda numerica pentru prelucrare.
Precizia prelucrarilor este deosebita , viteza de executie este extrem de ridicata , iar preturile foarte mici.

VA GARANTAM CA NU MERITA SA EFECTUATI ACESTE OPERATII MANUAL ! 
Apelati la DOMUS

Galerie Foto