Mobila Stachi

Societatea noastra -Mobila Stachi a fost infiintata avand ca principal obiect de activitate PRODUCTIE MOBILIER din MDF si PAL in Jibou. In timp experienta noastra a crescut iar astazi va putem oferi o gama larga de mobilier (Bucatarii, Dormitoare , Dulapuri, Biblioteci, Mese, Scaune, Cuiere, Coltare, Camere Tineret, Tapiterie).

mobila salaj

Prioritatea noastra este satisfactia dvs. Atu-ul nostru consta in profesionalism si in anii de experienta pe piata. In plus, personalul nostru calificat are grija sa va furnizeze solutiile rapide si mai eficiente.

Suntem dedicati imbunatatirii constante a serviciilor noastre. Fiecare client este important si o oportunitate pentru noi de a ne imbunatati oferta.

Portofoliu vast pe care il avem este o dovada ca munca specialistilor de la Mobila Stachi este apreciata la adevarata valoare,si asta pentru ca, mai presus de orice, consumatorul a fost si este cel care a dictat sensul de mers al activitatii, vocea sa fiind esenta dezvoltarii noastre.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si crea la comanda mobilierul de care au nevoie, adaptat fiecaror standarde si dorinte, de a da comanda direct la fabrica excluzand asfel intermediari si costurile ascunse obtinund un pret de fabrica si o calitate ireprosabila.

Personalul nostru profesionist este intotdeauna la dispozitia clientilor. Noi credem in imbunatatirea constanta a serviciilor noastre pentru a ne servi mai bine clientii. Deci, contactati-ne si alaturati-va clientilor nostri multumiti.

Mobila Stachi va ofera solutii de realizare mobila de calitate la mici preturi de producator.

De ce sa alegi calitatea Mobila Stachi:

  • Realizarea de masuratori profesionale la sediul clientului;
  • Analiza spatiului in functie de configurare si dimensiuni;
  • Gasirea si alegerea modelului optim, conform preferintelor, in colaborare cu designeri profesionisti;
  • Proiectarea 3D a mobilierului care permite vizualizarea acestuia, asa cum va arata in realitate;
  • Analiza proiectului 3D cu clientul, antecalculatie pret, negociere si incheiere contract;

Oferim:

Consultanta gratuita

In magazinele Mobila Stachi beneficiezi de consultanta gratuita pentru alegerea mobilierului (dintr-o gama variata de culori), variante de finantare si plata si suport pentru orice situatie aparuta dupa achizitionarea produselor.

Transport gratuit

Asiguram clientilor transportul gratuit al mobilierului, in conditiile prezentate in magazine. ransportul se face cu autoutilitarele din parcul auto propriu in conditii de siguranta fara ca produsele sa fie deteriorate.

Montaj gratuit

Montajul mobilierului este gratuit in conditiile prezentate in magazine! Produsele vor fi montate de specialistii Mobila Stachi asa cum le-ati vazut in magazin fara teama ca se vor deteriora in timpul montajului.

Localizare Mobila Stachi
Galerie Foto