CARUX

CARUX este o companie cu capital integral romanesc care produce mobilier la comanda din PAL Melaminat si MDF. Activitatea de productie a inceput in anul 1994, reusind ca prin investitii permanente in oameni si tehnologie sa se mentina in topul producatorilor de mobilier din Iasi.

mobila iasi

In companie functioneaza un sistem al calitatii, certificat conform standardelor internationale ISO 9001:2000, existand o permanenta preocupare atat pentru satisfacerea nevoilor clientului , cat si pentru perfectionarea personalului.

Atu-ul CARUX este armonizarea si eficientizarea spatiului in ideea atingerii punctului maxim de functionalitate a mobilierului.
CARUX executa mobilier pentru: bucatarii, dormitoare, living-uri, camere de copii, birouri, holuri si orice alt tip de mobilier ce se poate realiza din PAL si MDF.

CARUX ofera de asemenea o gama de servicii gratuite, pentru a sustine seriozitatea si eficienta de care pot beneficia clientii:

  • consultanta in ceea ce priveste organizarea spatiului ce urmeaza a fi mobilat
  • proiectare
  • transport (in Iasi)
  • montajul mobilierului

 mobila iasi

Calitatea produselor, profesionalismul solutiilor, creativitatea, flexibilitatea ofertei si nu in ultimul rand colectivul format in totalitate din specialisti, sunt motivele pentru care va invitam sa apelati la CARUX cu incredere de fiecare data cand doriti sa va mobilati casa sau sediul firmei.

Toti clientii CARUX sunt la fel de importanti,indiferent de valoarea si modelul mobilierului comandat.

mobila iasi

CARUX… rafinament, stil inconfundabil.
DOAR PENTRU CEI CU PERSONALITATE!

Galerie Foto