Marschall Impex

Magazinul nostru local, de mobila din GaestiMarschall Impex vine cu idei creative si solutii complete pentru a realiza mobilierul visat de dumneavoastra. Acesta va fi realizat la comanda din PAL melaminat, PAL cu postforming sau MDF frezat si infoliat la standarde profesionale. Cu ajutorul nostru iti poti proiecta si realiza mobila preferata, indiferent daca este vorba de mobila bucatarie, mobila dormitor, mobila living sau mobila copii si tineret. Deasemenea, realizam mobilier pentru birouri si spatiile comerciale.

Iti materializam proiectele personalizate pe care le optimizam tehnic si functional, astfel incat sa fii mandru de propria-ti conceptie, dar si incantat(a) de confortul obtinut. Pentru asta iti putem executa orice tip de mobila la comanda in Titu pentru casa ta: mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobila tineret, dormitoare copii, paturi rabatabile, dulap cu usi glisante, mobila hol.

Pentru toate tipurile de mobilier la comanda pe care le executam la Marschall Impex - bucatarii, dormitoare copii si tineret, living-uri, dormitoare - folosim numai accesorii de calitate.

 

Program de lucru: 

Luni-Vineri: 09:00 - 17:00

 

Executam mobila la comanda in Targoviste, Gaesti, Titu, Racari, Pucioasa, Fieni, Moreni  - atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice (mobila pentru farmacii, mobila pentru magazine, mobila pentru cabinete medicale, sedii de firme, banci).

La noi aveti posibilitatea de a alege unul din modelele expuse pe site sau un model imaginat de dumneavoastra.

Fie ca este vorba despre birou, casa ori alte spatii, mobilierul ales poate face diferenta atat in ceea priveste estetica ambientului cat si functionalitatea necesara in destinatia spatiului respectiv.
Birouri de lucru, secretariat, zone de asteptare ori sali de consiliu, toate au ca numitor comun: functionalitatea. Nu este insa obligatoriu sa neglijam designul, dimpotriva, impreuna cu proiectarea orientata pe dorintele clientului, aceste spatii pot deveni atat utile cat si frumoase.

PRODUSELE NOASTRE

MOBILA LA COMANDA TITU

  • BUCATARIE
  • LIVING
  • DORMITOR
  • DRESSING
  • DIVERSE
  • BIROU / SPATIU COMERCIAL
  • SCARI / USI

PROIECTARE 3D

Oferim consultanta in ceea ce priveste designul produselor de care ai nevoie, conceptie si apoi proiectare de mobilier in concordanta cu solicitarile si preferintele dumneavoastra. Planurile de mobilare si simulare 3D a spatiului, va ofera toate datele necesare pentru a va putea face o idee despre cum va arata la final, locuinta sau biroul dumneavoastra.

Odata cu trecerea anilor, am invatat ca fiecare persoana trebuie tratata cu maxima seriozitate,atentie si respect. Inca de la inceperea activitatii noastre in domeniul mobilei,am incercat sa dezvoltam mobilier care poate fi personalizat pe gustul fiecarui client si adaptat oricarui spatiu de locuit.

mobila gaesti

 Calitatea materialelor si gama variata a culorilor pe care le folosim, , modul de asamblare a mobilierului, ne recomanda cu incredere.

Localizare Marschall Impex
Galerie Foto