Company T&M Impex

 mobila focsaniAvand 40 de angajati, firma noastra efectueaza operatiuni de import, distributie produse din import, distributie produse alimentare. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. 
Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime. In cadrul Company T&M Impex S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de acceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.
Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri.

TRANSPORT
           Clientul are obligatia de a asigura posibilitatea de stationare a masinii cat mai aproape de calea de acces din fata imobilului.
           Echipajul are obligatia sa transporte marfa doar pana in fata imobilului,dar pentru buna desfasurare a activitatii  este posibil livrarea acestora pana in spatiul final,mai putin in  (spatii de manevra inguste, scari interioare inguste, distante mari intre locul de parcare si locul de livrare, etc.) sau daca integritatea corporala le este pusa in pericol (cladiri in constructie, scari sau terase fara balustrada, pasarele, etc.).
            Clientii au obligatia sa se asigure ca produsele incap pe usile de acces si in locul unde vor fi pozitionate.

           Conditiile de mai sus sunt valabile si in cazul in care produsul va fi preluat de catre un echipaj Company T&M in vederea trimiterii lui la fabrica producatoare cu scopul expertizarii si remedierii acestuia.

MONTAJ
           Montajul este inclus in pret.
           Company T&M asigura montajul doar pentru produsele transportate cu mijloacele auto Company T&M.

           Este necesar ca spatiul de montaj sa fie eliberat inaintea sosirii echipajului.
           Company T&M,isi rezerva dreptul de a nu monta corpuri suspendate.  Nu ne asumam raspunderea pentru rezistenta peretilor.
           Echipa Company T&M nu poate interveni asupra configuratiei initiale a pieselor de mobilier.
          Pentru mobilierul de bucatarie montajul nu include racordarea la reteaua de energie electrica, gaze, apa si nici incorporarea echipamentelor electrocasnice in mobilier.
        In cazul in care livrarea sau montajul mobilierului nu se pot finaliza din cauze imputabile clientului (spatiul unde se monteaza produsele nu este eliberat, etc.), clientul va suporta costurile noului transport, fara a mai beneficia de gratuitate, achitand in plus si o taxa de penalizare de 50 lei, livrarea urmand sa fie reprogramata in functie de grafic.

          Company T&M nu-si asuma responsabilitatea pentru nefinalizarea livrarii si/sau montajului, dupa executia comenzii,  la domiciliul cumparatorului, din motive care nu-i sunt imputabile, cum ar fi, dar fara a se limita la: probleme de spatiu (holuri de bloc sau apartament de dimensiuni reduse, usi de acces inguste, scari interioare inguste,lipsa spatiului de manevra), aceste conditii sunt valabile si in cazul in care este necesara demontarea/preluarea produsului de catre un echipaj Company T&M in vederea trimiterii lui la fabrica producatoare cu scopul expertizarii si remedierii acestuia.

          Comenzile se preiau in limita resurselor disponibile si in functie de graficul intern de livrari. Programarea livrarii se face dupa emiterea facturii finale.

Pentru a asigura o livrare eficienta va rugam sa ne furnizati urmatoarele informatii:
          •    Persoana de contact si numarul de telefon al acesteia;
          •    Adresa exacta de livrare;
          •    Etajul (nivelul) la care se face livrarea.

Va rugam sa va asigurati ca este cineva la domiciliu in data stabilita.

Galerie Foto