PRO MOBILA SRL

PRO MOBILA SRL - scari din lemn

Pro-Mobila SRL cu baza de productie in localitatea Falticeni, judetul Suceava, ROMANIA, este o societate comerciala infiintata in anul 1993 cu capital integral privat si obiect de activitate principal productia de scari din lemn de brad, fag, stejar in Falticeni si intreg judetl Suceava.

Scarile reprezinta elemente de constructii ce asigura legatura pe verticala intre diferite nivele (etaje) ale cladirii, precum si intre trotuar si interiorul cladirii prin elemente orizontale denumite trepte, asezate denivelat unele in raport cu altele, de regula echidistant. Elementele din care este alcatuita o scara sunt urmatoarele: rampa cu trepte si contratrepte, podestul sau odihna, vangurile, balustrada cu mana curenta. Scarile din lemn sunt o parte componenta a unei constructii complexe, scara facand spatiul locuintei mult mai util si frumos.

Echipa noastra va propune o gama variata de modele si tot felul de structuri de scari interioare pentru casa visurilor dumneavoastra.

PRO MOBILA SRL dispune de personal calificat, tanar si dinamic, cu o dotare tehnica conform standardelor europene astfel incat poate executa orice fel de lucrare in conditii de maxima calitate.

Avem ca preocupare principala inbunatatirea permanenta a serviciilor si lucrarilor efectuate, totul bazandu-se pe seriozitate.

Paleta bogata a design-ul cu scari de interior, este prezentata online, pentru a fi la dispozitia  potentialilor clienti, cu modele scari interioare, scari stejar, modele scari din lemn, placare scari lemn, balustrade stejar, placare scari beton, balustrada lemn, etc. Modelele scari interioare asigura clientii de servicii de calitate,  conferind publicului iubitor al domeniului de design, suport prin tehnici remarcante. Crearea modelelor scari interioare este o ramura creativa, prin care solutia aleasa trimite  mesaje non-verbale despre proprietarii  locuintelor.

PRODUSELE NOASTRE

  • Scari in kit
  • Elemente de scari
  • Scari la comanda
  • Productie de serie
  • Diverse
  • Panouri
  • Cherestea
  • Lambriuri

firma mobila suceava

Localizare PRO MOBILA SRL
Galerie Foto