AMOB COVASNA

mobila covasnaAceste materiale ofera un design placut si cresc rezistenta comparativ cu alte materiale clasice utilizate in productia de mobila.
De asemenea producem mobilier de dinning, mese si scaune. Avem in dotare utilaje noi si performante, ceea ce permit un standard de calitate si performanta la nivelul exigentelor clientilor.
Masinile si utilajele moderne sunt de productie germana, marca: Homag, Holzma, Holz her, masini ce permit operatii tehnologice complexe necesare pentru confectionarea obiectelor de mobilier de calitate.
Mobilierul realizat de firma noastra pune un bine in valoare spatiul caruia ii este destinat si va indeplineste cerintele dumneavoasta de design.

Cu dorintele dumneavoastra si produsele noastre de calitate, rezultatul va fi o locuinta de care veti fi cu adevarat mandri.

Mobila de bucatarie la comanda este exact ceea ce va trebuie pentru ca va fi lucrata dupa indicatiile dumneavoastra. Mobila de bucatarie este cea care transforma gatitul intr-o adevarata placere. Din acest motiv echipa noastra va va sprijini si sfatui pentru alegerea modelului util de mobila pentru bucatarie.  

Mobila de bucatarie ar trebui sa fie organizata cu multe sertare aflate la indemana, astfel incat sa puteti gasi rapid toate ustensilele de care aveti nevoie. Mobila de bucatarie insulara se recomanda pentru bucatariile spatioase sau cele deschise.

Modelele de mobila de bucatarie pentru apartamentele mici trebuie realizate cu foarte multa analiza. Majoritatea apartamentelor nu beneficiaza de bucatarii spatioase iar proprietarii trebuie sa gestinoze acest spatiu cat mai bine.

Culorile si materialele utilizate pentru executia mobilierului variaza de la gust la gust. Noi recomandam culorii vii si chiar combinatii de doua culori: mobla de bucatarie rosu alv, mobila de bucatarie rosu gri, portocaliu verde sau chiar ciolet lucios.

In ceea ce priveste bucatariile mici, culoarea mobilierului ar trebui sa fie cat mai deschisa” alb, cires, unt, bej.

Materialele pentru bucatarii la comanda trebuie sa fie foarte rezistente in timp pentru ca altfel va veti confrunta in scurt timp cu necesitatea schimbarii mobilierului. Va puteti orienta spre pal melaminat, MDF si blaturi din materiale termorezistente. 

Galerie Foto