SC FINEDA SRL

Pe langa design si confort, rezistenta si siguranta sunt doua caracteristici importante care ofera superioritate mobilierului. Feroneria si accesoriile pe care le folosim in procesul de fabricarea a mobilierului sunt furnizate de unii dintre cunoscuti producatori internationali din domeniu ( BLUM, HAFELE, etc). Pentru ca punem pret pe rezistenta, cautam intotdeauna noi solutii care sa sporeasca trainicia mobilierului.

 Mobila pe care o producem este dotata cu sisteme care ii ofera o rezistenta si o fiabilitate sporita. Mobila Fineda este dotata cu sertare care pot sustine pana la 50 de kilograme, rafturi si polite ultra-rezistente, sifoniere cu sisteme de culisare a usilor sigure si durabile si oglinzi securizate pentru protectia dumneavoastra. Toate materialele si accesoriile pe care le folosim la producerea mobilierului sunt furnizate de unii dintre cunoscuti producatori din domeniu. Compartimentarea ingenioasa este o alta caracteristica a mobilierului care poarta marca Fineda. Mobila este structurata in asa fel incat puteti castiga spatiul care pana acum parea inutil.

Alegeti Fineda! Veti fi placut surprinsi sa constatati ca mobila va "imbatrani" frumos alaturi de dumneavostra!

Avem solutii potrivite pentru fiecare dintre dorintele dumneavoastra. Apeland la serviciile noastre puteti adauga stil biroului, restaurantului, hotelului sau magazinului dumneavoastra. La comanda, putem produce orice tip de mobilier: birouri, cuiere, scaune, mese, masute de cafea, noptiere, mobilier specializat pentru diferite domenii (farmacii, magazine de orice tip, etc.). 

Impreuna putem gasi solutia perfecta!

*PAL-ul este unul dintre cunoscute materiale folosite pentru confectionarea mobilierului. Placile de PAL sunt obtinute prin presarea rumegusului amestecat cu clei. Densitatea este cea care ofera PAL-ului rezistenta in exploatare. Placile de PAL au diferite grosimi si culori, astfel aveti optiuni multiple in alegerea materialului din care urmeaza sa fie fabricata mobilia dumneavoastra. 

*Denumirea intreaga a MDF este Medium Density Fibreboard (placa fibrolemnoasa cu densitate medie). Placa de tip MDF este realizata din rumegus tocat, amestecat cu un clei special si apoi presat. Marele avantaj al placii MDF este ca marginile fronturilor pot fi rotunjite. Acest lucru ofera un aspect mult mai placut mobilierului si elimina necesitatea cantului care se aplica la PAL-ul melaminat. MDF-ului este recomandat pentru fabricarea mobilierului de bucatarie deoarece rezista mult mai bine la diferentele de temperatura.

Galerie Foto
    Nici o galerie foto disponibila.