Firma Mobila Cluj

MobDesign reprezinta o firma cu capital integral romanesc si este specializata in executia la comanda a tuturor tipurilor de mobilier ( mobila de bucatarie, mobila pentru dormitor, mobila pentru living, mobila pentru hol si orice alt tip de mobilier de care aveti nevoie pentru casa dumneavoastra sau firma dumneavoastra unde va desfasurati activitatea). Oferim mobilier la comanda din pal, mdf, dormitoare, mobilier metalic ,mobilier horeca.

MobDesign ofera mobilier la comanda pe stil industrial, modern, rustic, dormitoare stil chesterfield. Calitatea materialelor si gama variata a culorilor pe care le folosim, , modul de asamblare a mobilierului, ne recomanda cu incredere.

Transportul si montajul este inclus.

Experienta, perseverenta si pasiunea echipei noastre duce la realizarea mobilierelor de calitate, ce poate satisface asteptarile fiecarui client. Suntem o echipa tanara, responsabila, cu baieti si fete harnici si cuminti. Suntem veseli si cu chef de munca, pentru ca ne place ceea ce facem. Facem pauzele de odihna impreuna, pentru ca muncim impreuna. Greselile? Le platim impreuna!

Ne bucuram de o reputatie buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa.

Pentru ca detaliile fac diferenta, adaptam aceste elemente cerintelor fiecarui client, in asa fel incat sa il reprezinte si sa se incadreze perfect in spatiul in care urmeaza sa fie amenajat.

Fiecare client este important pentru noi, beneficiati de consiliere pentru realizarea proiectului dumneavoastra, urmand ca noi sa realizam intocmai acest proiect.

Realizam mobila in Cluj pentru orice tip de spatiu apartament, vila, birou, magazin, intotdeauna in raport cu asteptarile clientilor. Ca producatori de mobila, putem raspunde oricarei solicitari in materie de design, dimensiuni sau volum, iar pentru comenzi speciale poti beneficia de reduceri sau oferte speciale.

Calitate

Va oferim mobila de calitate, personalizata, la un raport corect calitate - pret.

Rapiditate

Mobila dumneavoastra se va realiza in un scurt timp posibil.

Montaj

Oferim montaj gratuit in judetul Cluj pentru mobila, cu echipe specializate.

PRODUSELE NOASTRE

  • mobila de bucatarie
  • mobila pentru dormitor
  • mobila pentru living
  • mobila pentru hol
  • mobila birouri
  • mobila spatii comerciale

mobila cluj

Galerie Foto
    Nici o galerie foto disponibila.