Medmar - Usi Interior-Exterior

Suntem siguri ca ati accesat acest website la recomandarea unui prieten, ori al unui client Medmar! Calitatea produselor si serviciilor noastre ne-au recomandat inca de la inceputul activitatii, de aceea stim ca nu suntem singurii, dar sigur suntem buni! Te invitam sa parcurgi cu rabdare si atentie website-ul nostru pentru a te convinge ca merita sa apelezi la serviciile noastre! Iti recomandam sa ne vizitezi chiar daca nu intentionezi sa achizitionezi o usa pentru casa ta acum, oricand un apropiat de-al tau poate avea nevoie de o recomandare, iar tu vei avea mai multe optiuni pentru achizitiile viitoare!

Societatea Medmar are ca obiect de activitate producerea, comercializarea si montajul usilor pentru interior si exterior in Buzau. Activitatea societatii este sustinuta de o moderna unitate de productie, un magazin de prezentare si comercializare, precum si de logistica necesara asigurarii serviciilor de transport catre clientii nostri.

Medmar inseamna o echipa tanara de specialisti si tehnicieni atent selectionati si calificati. Suntem la dispozitia dumneavoastra Non-Stop!!

Medmar executa si monteaza usi pentru interior/exterior pentru locuinte, birouri, spatii comerciale. In portofoliuil nostru de produse sunt prezente toate gategoriile de usi, de la cele pentru living, dormitoare, ori bucatarie, intr-o mare varietate de forme si culori. In constructia usilor pentru interior/exterior utilizam bune si mai nou aparute materiale, precum si subansamble de calitate.

Pentru toti clientii nostri asiguram gratuitDESIGN , PROIECTARE , TRANSPORT si MONTAJ in Buzau!

De ce Medmar?

  • pentru ca atunci cand creem un model, ne gandim la confortul, satisfactia unor utilizatori cu gusturi diferite
  • deoarece continuam traditia mai multor generatii in fabricarea de usi interior-exterior, dar imbogatita cu ultimele tehnologii din domeniu si ultimele tendinte de design
  • pentru ca dispunem de specialisti si personal bine calificat, proiectam si executam orice tip de usi
  • dispunem de capacitatile de productie suficiente pentru realizarea oricaror obiective in termenii stabiliti contractuali
  • garantam calitatea prin certificarea unui sistem de management integrat, conform politicii declarate.

Impreuna putem gasi solutia perfecta!

 

Localizare Medmar - Usi Interior-Exterior
Galerie Foto