CONFORT MOLDOVA

Interiorul casei sau biroului dumneavoastră determină, intr-o mare măsură, căldura și confortul care vă înconjoară, de aceea problema amenajării locuinței sau a biroului are o importanță deosebită. Designerii companiei noastre de mobila vă vor ajuta cu sfaturi utile, pentru a putea să alege varianta care se potrivește un bine gusturilor și așteptarilor dumneavoastră.

În spațiile noastre de prezentare va putem arata o gamă variată de produse, la un standard de prezentare superior. 

Accesoriile și tehnica modernă determină că mobilă realizată de fabrica de mobilă  "Confort"  să se remarce prin rafinament, bun gust, maximă folosire a spațiului și personalizare puternică, spațiul dumneavastră devenind astfel modern, util și frumos. 

"Confort Moldova" a luat naștere incă din anul 1992, pe parcursul anilor, am depus toate eforturile și am folosit toate mijloacele pentru dezvoltarea fabricii pentru a putea oferi clienților produse de o deosebită calitate. Dotarea secțiilor întreprinderii cu utilaje noi, desăvîrșirea procesului tehnologic, perfecționarea permanentă a cadrelor, folosirea materiilor prime de calitate și ecologic pure toate acestea au permis atigerea unui nivel înalt al calității producției și ocuparea unei poziții dominante în industria mobilei din Republica Moldova.

În luna iunie, anul 2008 întrerprinderea a obținut certificatul de confirmitate al sistemului de management al calității cu cerințele standartului internațional EN ISO 9001:2000, eliberat de firma "TUV-CERT", pe baza căruia funcționează intregul sistem de servicii de producție și comerciale.

Aici specialiștii noștrii va vor ajuta să alegeți și să comandați, la dorința, orice model de mobila capitonată.

În Romania, fabrica de mobilă  "Confort" are puncte de lucru în urmatoarele locații:

București

Home & Design Mall, Bulevardul Ghencea 126-132, Sector 6, Bucuresti, Romania

Bulevardul Timișoara 56, Sector 6 (Statia Frigocom)

Romania, Iași,

Magazin de mobila "Confort"

mun.Iasi, b-dul. Nicolae Iorga 12,  jud. Iasi

PRODUSELE NOASTRE

  • Mobila capitonata
  • Mobila pentru birou
  • Scaune
  • Accesorii

Pentru a vizualiza cataloagele cu întreaga noastră gamă de produse, vă rugăm să accesați urmatorul link: confort.md/index.php/modele

Localizare CONFORT MOLDOVA
Galerie Foto