SC CASA 2002 IMPEX SRL

Realizam la comanda mobilierul de care dumneavoastra aveti nevoie !

Va asteptam in magazinele noastre din Bucuresti, unde consilierii nostri va pot ajuta in alegerea solutiilor ideale pentru mobilierul dorit. Ne puteti trimite la adresa de e-mail vali@casa2002.ro o schita, un desen sau o poza care sa contina dimensiunile cel putin aproximative ale mobilierului pe care doriti sa il confectionam. In baza acestor informatii va putem face o oferta de pret. Va fi oferta noastra corespunzatoare bugetului dumneavoastra? Cu siguranta! Vom putea "bate palma", dar nu inainte ca un reprezentant al Casei 2002 sa se deplaseze in locul respectiv pentru masuratorile finale si de asemenea, pentru a va oferi consiliere in vederea alegerii solutiilor optime pentru dumneavoastra, in functie de spatiul disponibil si de necesitatile dumneavoastra. In baza acestor informatii va fi realizata oferta finala si proiectul 3D al mobilierului ales de dumneavoastra, care va ofera sansa de a vizualiza cat mai realist produsul finit.

 Dupa intocmirea proiectului final, alegerea materialelor, accesoriilor si culorilor, va incepe productia mobilierului. Casa 2002 dispune de personal calificat si de noi tehnologii in domeniu: masini de taiat, cantuit si gaurit, de ultima generatie. Noi folosim materiale de import de la producatori cu renume mondial, precum: Egger, Kronospan si folosim feronerie de o buna calitate.

Procesul de productie dureaza intre 15 si 25 zile, in functie de volumul comenzii.

  Nu mai trebuie sa astepti! Cumpara-ti de acum ceea ce iti doresti!

   Ai vazut ceea ce voiai de mult sa iti cumperi si nu ai bani la tine? Poti cumpara alta data cand ai banii... Dar daca nu mai gasesti?
   Casa 2002 va pune la dispozitie mai multe variante pentru cumparaturi in sistem de rate.  Nu mai trebuie sa astepti! Cumpara-ti de acum ceea ce iti doresti!


Localizare SC CASA 2002 IMPEX SRL
Galerie Foto