MOBTECO PRODUCT S.R.L.

Pornita din dorinta de a schimba perceptia in ceea ce priveste piata de profil, dar si din nevoia de a impune pe piata un design proiectat cu grija pentru client, Artesi pune la dispozitia clientilor sai mobila si mobilier la comanda cu finisaje atent realizate.


In cei 9 ani de cand se regaseste pe piata de profil, compania a reusit sa-si impuna stilul in randul clientilor si totul se datoreaza vocii consumatorului atent analizata de specialisti, dar si a bunei comunicari intre Artesi Mobili si arthitectii colaboratori.

mobila bucuresti sector 1
Si pentru ca povestea Artesi Mobili sa fie una de succes, calitatea mobilierului provine din cumularea a doi factori: experienta specialistilor dedicati deservirii clientilor, precum si tehnologia avansata folosita in orice segment de activitate al companiei.


Materiale precum PAL-ul dublu melaminat de diverse grosimi si zeci de nuante, MDF-ul vopsit(mat sau lucios), MDF-ul infoliat(mat, lucios sau textura de lemn), MDF-ul sau PAL-ul furniruit se regasesc in amenajarile clientilor nostrii in combinatii armonioase cu zeci de accesorii si elemente de feronerie atent selectate.


Iar succesul se reflecta in proiectele de anvergura realizate pentru institutii publice ori pentru clientii care revin cu incredere pentru noi si noi comenzi. Si asta pentru ca Artesi a inteles ca, indiferent de context, clientul iti este un bun partener de business.

Localizare MOBTECO PRODUCT S.R.L.
Galerie Foto