GANTIARO

mobila Brasov

Firma noastra de mobila din Brasov, iti ofera produse pentru birou sau pentru intreaga ta casa.

Gantiaro, avand o vasta experienta in domeniu, iti pune la dispozitie o gama larga de mobilier din PAL sau MDF.

Poti alege dintre modelele prezentate online ori in magazinul nostru de mobila de pe Str. Carpatilor Nr.60 Obiectiv 13 Platforma Industriala Metrom, sau poti achizitiona mobila la comanda, creata special pentru a se potrivi perfect stilului tau.

Alege orice iti doresti! Gantiaro iti pune la dispozitie produse de calitate si o echipa intreaga de profesionisti! 
Compania noastra foloseste o noua tehnologie de producere a mobilierului si solutii inovative pentru a asigura o calitate inalta fiecarui produs. O dovada in acest sens este si perioada de garantie extinsa de care beneficiezi la orice achizitie.

Preferi mobila moderna sau doresti pentru apartamentul tau piese de mobilier clasice? Cu siguranta, gasesti la noi in showroom modelul cautat sau putem produce in fabrica mobilierul pe care il doresti. Nu stii daca pentru casa ta se potriveste mobila alba sau wenghe, cu corpuri suspendate sau cu insertii metalice? Putem sa venim cu propuneri de proiect pentru a-ti transforma visul in realitate. Realizam mobila pe comanda la preturi foarte avantajoase.

Ca producatori de mobila, putem raspunde oricarei solicitari in materie de design, dimensiuni sau volum, iar pentru comenzi speciale poti beneficia de reduceri sau oferte speciale.

firma mobila Brasov

 

Localizare GANTIARO
Galerie Foto