Stas Mobila

Stas Mobila  a aparut in 2004. A avut la baza nu numai ideea si fondurile necesare, ci mai ales mult suflet. Ne-am dorit in primul rand, ca multumirea noastra sa fie egala cu satisfactia clientului. Ne-am testat mereu posibilitatile, le-am depasit in permanenta, ne-am ambitionat si ne-am dezvoltat. Acolo unde nu am stiut, am invatat; iar acolo unde ne-a lipsit ceva, am investit si ne-am utilat cu tot ce ne trebuie, pas cu pas.

mobila botosani

Acum ne simtim capabili sa venim in fata clientilor cu fruntea sus, pentru ca stim ce putem. Suntem o echipa tanara, responsabila, cu baieti (si fete!) harnici si cuminti. Suntem veseli si cu chef de munca, pentru ca ne place ceea ce facem. Nu pornim niciodata utilajele fara sa pornim, mai intai, muzica. Asa ne gasim ritmul si zambetul, iar totul merge ca pe roate! Facem pauzele de odihna impreuna, pentru ca muncim impreuna. Greselile? Le platim impreuna!

 mobila botosani

Nu am inteles niciodata de ce trebuie sa alegem intre cele doua. Nu am inteles de ce trebuie ca cele doua sa se excluda. De ce nu s-ar intalni? De ce nu am gasi o cale comuna, astfel incat ceea ce ne dorim sa fie si ceea ce ne trebuie?

Hai, ca este posibil! Iar lucrarile deja executate demonstreaza asta cu prisosinta. Pasii necesari: doresc, visez, caut. Iar de aici intram noi: ascultam, masuram, punem pe hartie. Ca avem ce iti trebuie direct in magazin, sau ca adaptam si facem special pentru tine, va iesi treaba buna.

Galerie Foto