Pikonstruct

Suntem o companie cu experienta, fiind formata din oameni calificati cu vasta experienta in domeniul productiei de mobilier personalizat. 

Suntem specializati in proiectarea si executarea mobilierului la comanda, adaptat celor mai exigente cerinte. Misiunea noastra este de a transforma in realitate dorintele clientilor nostri, legate de caminul pe care l-au visat intotdeauna. Un client multumit reprezinta o foarte buna forma de promovare. Aceasta este probabil explicatia pentru faptul ca majoritatea clientilor noi ne contacteaza datorita recomandarilor venite din partea clientilor vechi. Este un lucru de care suntem mandri, dar care in acelasi timp ne impune standarde din ce in ce mai ridicate. Se deplaseaza la domiciliul clientului pentru masuratori fara a percepe taxa. 
Transportul este gratuit in localitatea Alexandria si un cost minim in afara localitatii. Va asteptam!

mobila alexandria

V-am convins ca Pikonstruct este alegerea potrivita? Atunci nu ezitati sa ne contactati la adresa si numarul de telefon disponibile in partea stanga. In un scurt timp, un consilier Pikonstruct va incerca sa va raspunda si sa intre in contact cu dumneavoastra. 

Pentru mai multe noutati puteti sa ne urmariti pe retelele de socializare!
Va multumim!

mobila alexandria

Galerie Foto